Υπηρεσίες

Συμβουλευτική και μελέτη για μετάβαση σε ανοιχτό λογισμικό

Εάν αισθάνεσαι ότι δεν είσαι εξοικειωμένος με τα πράγματα που μπορεί να κάνει το ανοιχτό λογισμικό για σένα, ή πώς μπορείς να απαλλαγείς από λογισμικό με πολύ ακριβή άδεια χρήσης, συνεχίζοντας, ωστόσο, να κάνεις αποτελεσματικά τη δουλειά σου, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας.

Θα σε βοηθήσουμε να χαράξεις και να εφαρμόσεις τη βέλτιστη στρατηγική μετάβασης σε λύσεις ανοιχτού λογισμικού, ειδικά προσαρμοσμένη για τις απαιτήσεις του δικού σου περιβάλλοντος εργασίας.

Περισσότερα για τη μελέτη μετάβασης σε ανοιχτό λογισμικό.

Διαχείριση εγγράφων

Εάν η απώλεια αρχείων, η λάθος αρχειοθέτηση εγγράφων, τα πολλαπλά αντίγραφα αρχείων που γεμίζουν τους σκληρούς δίσκους, η επαναδημιουργία ενός εγγράφου επειδή δεν μπορείς να εντοπίσεις το αρχικό είναι καθημερινή εμπειρία (και) για εσένα, τότε γνωρίζεις ήδη ένα από τα βασικότερα οργανωτικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι εργαζόμενοι σε περιβάλλοντα γραφείου. Ο λόγος γίνεται για τη διαχείριση των ψηφιακών εγγράφων και γενικότερα του ψηφιακού εταιρικού περιεχομένου που παράγεις καθημερινά.

Η λύση ονομάζεται Enterprise Content Management (ECM) και πρόκειται για μια κατηγορία συστημάτων που επιτρέπουν την αποτελεσματικότερη διαχείριση εγγράφων και άλλων αρχείων και διευκολύνουν την αρχειοθέτησή τους. Τα συστήματα ECM μπορούν να βελτιώσουν τη συνεργασία στο περιβάλλον εργασίας και την αποδοτικότητα της δουλειάς σου συγκεντρώνοντας όλη την πληροφορία κάθε έργου ή πελάτη σε ένα ψηφιακό χώρο (workspace), παρέχοντας σε όλους τους συνεργάτες ένα ενιαίο περιβάλλον διαχείρισης.

Επικοινωνήστε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση εγγράφων.

Εγκατάσταση server

Σχεδόν κάθε εμπορικό λογισμικό που χρησιμοποιείται σε έναν οργανισμό, μια υπηρεσία, ένα γραφείο ή μια εταιρία μπορεί να αντικατασταθεί από ένα εξίσου αποτελεσματικό ή και καλύτερο Ανοιχτό Λογισμικό. Σίγουρα δεν πρόκειται απλά για τυχαίο γεγονός ότι, για παράδειγμα, στην Ισλανδία έχει ξεκινήσει από το 2012 μια διαδικασία μετάβασης ολόκληρου του δημόσιου τομέα σε λύσεις ανοιχτού λογισμικού.

Περισσότερα για την εγκατάσταση server.