Μελέτη μετάβασης σε FOSS

Η μετάβαση σε ανοιχτό λογισμικό μπορεί να είναι μια αρκετά απαιτητική διαδικασία για μια επιχείρηση που ήδη διαθέτει στο αρχείο της σημαντικό ψηφιακό περιεχόμενο (κείμενα, βίντεο, φωτογραφίες και άλλα δεδομένα). Η επιλογή του κατάλληλου λογισμικού εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, οι οποίοι θα πρέπει να συνεκτιμηθούν παράλληλα με τις δυνατότητες που παρέχουν τα εργαλεία ανοιχτού λογισμικού.

Στο FOSS Office αξιοποιούμε την εμπειρία και τις γνώσεις των συνεργατών μας για να μελετήσουμε τις απαιτήσεις, τις διαδικασίες και το χρονοδιάγραμμα αυτής της εργασίας, ώστε να εξασφαλίσουμε για εσάς μια εγγυημένη μεθοδολογία ομαλής και απρόσκοπτης μετάβασης. Ο σχεδιασμός της διαδικασίας μετάβασης πριν την υλοποίησή της σας δίνει τη δυνατότητα να λάβετε κρίσιμες αποφάσεις σε πρώιμο στάδιο, αποτρέποντας χρονοβόρες και επισφαλείς αναθεωρήσεις εκ των υστέρων.

Επικοινώνησε μαζί μας για να σου προτείνουμε λύσεις και τρόπους που θα μπορούσες να τις εφαρμόσεις, ειδικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες της επιχείρησής σου.